Akupunktur

Qigong

Homeopati

Mindfulness


Heidi Troset har siden 2000 drevet Trosetklinikken hvor hun jobber som Akupunktør og Homeopat. Hun er instruktør i Medisinsk Qigong og Mindfulness, og holder kurs både for privatpersoner, organisasjoner og bedrifter.


Heidi har tidligere erfaring fra bank og finansverden, hvor hun bl a jobbet med porteføljeforvaltning og venture capital. Hun er utdannet økonom med en MSc i finans. Hun har helt siden tidlig ungdomstid praktisert ulike former for yoga og meditasjon, og benyttet dette i både yrkesliv og privatliv.

Heidi er utdannet Qigong Instruktør av Grand Master Fan Xiulan, personlig gjennom Biyunakademiet. Utdanningen er internasjonalt godkjent og har et høyt renomme. Den gir et Internasjonalt Certifikat, og er godkjent i Kina av Kinesiske helsemyndigheter gjennom Chinese Academic Society of Medical Qi Gong.

Mindfulness utdanningen er tatt ved SCAT: Scandinavian Centre of Awareness Training, med Dr. med. Andries J. Kroese. Utdannelsen innbefatter en grundig gjennomgang av teoriene som OT/ mindfulness trening og MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) er basert på.

Heidi er utdannet Akupunktør fra Akupunkturhøgskolen i Oslo. En 4 årig bachelor utdanning. Homeopati utdanningen er tatt ved London Collage of Classical Homeopathy, og SIKH: Skandinavisk Institutt for Klassisk Homeopati.